Στο orange-kosmima μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου στον courier,

β) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Visa Εlectron, Mastercard και American Express, μέσω του ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

γ) Μέσω Paypal

δ) Με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ
 

EUROBANK
 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 

ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
Κουρτής Ανδρέας του Δημητρίου

Αντικαταβολή

Κάντε την παραγγελία σας και εξοφλήστε την κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,50€.

Τα Μεταφορικά ανέρχονται στα 2,50€ για αγορές κάτω τών 25€ στην Ελλάδα.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά.

Με πιστωτική κάρτα

Χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Visa Εlectron, Mastercard, Diners και American Express. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του ασφαλές περιβάλλον της VivaWallet όπου μπορείτε απλά και γρήγορα να πληρώσετε για τις αγορές σας. Η παράδοση των παραγγελιών των οποίων η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας δίνεται στον κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής του ταυτότητας. Διαφορετικά είναι απαραίτητη η αποστολή αντιγράφου της ταυτότητά σας μέσω σας fax ή mail. Η ασφάλεια των δεδομένων για την διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας εξασφαλίζεται από την κρυπτογράφηση RapidSSL® 128 / 256 bit (Η μεγαλύτερη δυνατή που υπάρχει για εμπορικούς σκοπούς).

Με Paypal

Μέσω PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας , με επιβάρυνση +3% επί του ποσού.

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας χαρίσουμε μια άψογη εμπειρία πλοήγησης! Παρακαλούμε αποδεχθείτε την πολιτική cookies μας για να συνεχίσετε να πλοηγείστε!
You have successfully subscribed!
This email has been registered