Το κόσμημα όπως δεν το είδες ποτέ ξανά!

Με μια μακρά παράδοση στο χώρο του κοσμήματος, και με απόλυτη συνέπεια και ευθύνη απέναντί σας, δημιουργήσαμε το νέο διαδικτυακό μας κατάστημα με μοναδικό γνώμονα, να σας παρέχουμε και διαδικτυακά, την απόλυτη και εξαιρετική ποιότητα που σας προσφέραμε εδώ και χρόνια στα κοσμήματα που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή! Σε μια συλλογή από προσεγμένα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια & μονόπετρα, βέρες γάμου, βέρες αρραβώνα, βαπτιστικούς σταυρούς, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ αλλά και εντυπωσιακά ρολόγια, το Orange Kosmima θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας όταν σκέφτεστε κοσμήματα που η λάμψη τους αντέχει στο χρόνο!

Ο χρυσός, το ασήμι, ο ροζ χρυσός σε 9,14 αλλά και 18 Καράτια είναι έτοιμα να ντύσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας με ανεπιτήδευτο στυλ και ποιότητα πέρα από κάθε προσδοκία! Κάντε το καλύτερο δώρο στο βαπτιστήρι σας με βαπτιστικούς σταυρούς από χρυσό, λευκόχρυσο και ροζ χρυσό σε 9 καράτια, 14 καράτια και 18 καράτια, και θα είναι ένα κόσμημα που θα φορά μια ζωή! Κάντε την πιο ευφάνταστη πρόταση γάμου με ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο με αστραφτερούς πολύτιμους λίθους από την μεγάλη μας συλλογή ή εμπιστευθείτε τα μονόπετρα Swarovski και κλέψτε της την καρδιά! Δέστε τους όρκους γάμου σας με τη διαχρονικότητα του χρυσού σε έναν αέναο κύκλο αγάπης και στοργής με τις πιο λαμπερές βέρες γάμου Stergiadis!

Εμπιστευθείτε την εμπειρία του ονόματος Orange Kosmima και την άριστη ποιότητα μας και επενδύστε στις στιγμές που κάνουν τη ζωή σας μοναδική, με τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα! Θα μας βρείτε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβλετ 11 στο Περιστέρι, σε ώρες Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο από 10.00 έως 15.00 & Τρίτη - Πέμπτη – Παρασκευή από 10.00 έως 14.00 και 17.30 έως 21.00. Μπορείτε πάντα να ολοκληρώνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας στο 210-5057325 & 698-1852332 !

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας χαρίσουμε μια άψογη εμπειρία πλοήγησης! Παρακαλούμε αποδεχθείτε την πολιτική cookies μας για να συνεχίσετε να πλοηγείστε!
You have successfully subscribed!
This email has been registered