Αναζήτηση
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι Πληρωμής

Στο orange-kosmima μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

α) Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σου,

β) Με πιστωτική κάρτα Visa, Visa Εlectron, Mastercard και American Express,

γ) Μέσω Paypal

Αντικαταβολή

Κάντε την παραγγελία σας και εξοφλήστε την κατά την παράδοση της στο χώρο σας. Η επιβάρυνση είναι € 6,00 για παραγγελίες κάτω των € 69,00 και δωρεάν για παραγγελίες  άνω των € 70,00 . 
Η αντικαταβολή γίνεται 
μόνο με μετρητά.

Με πιστωτική κάρτα

Χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Visa Εlectron, Mastercard και American Express. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του συστήματος PayPal και μπορείτε απλά και γρήγορα να πληρώσετε για τις αγορές σας μέσω της υπηρεσίας “Pay with Credit Card” χωρίς να έχετε λογαριασμό PayPal, με επιβάρυνση +3% επί του ποσού. Η παράδοση των παραγγελιών των οποίων η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται στον κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της κάρτας και της αστυνομικής του ταυτότητας. Διαφορετικά είναι απαραίτητη η αποστολή αντιγράφου της ταυτότητά σας μέσω σας fax ή mail. Η ασφάλεια των δεδομένων για την διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας εξασφαλίζεται από την κρυπτογράφηση RapidSSL® 128 / 256 bit (Η μεγαλύτερη δυνατή που υπάρχει για εμπιρκούς σκοπούς).

Με Paypal

Μέσω PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας , με επιβάρυνση +3% επί του ποσού.