Οδηγός Αγοράς

Καλώς ήρθατε στον Οδηγό Αγοράς του Orange-Kosmima.gr ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό προϊόν για τις αγορές σας. Ο οδηγός μας περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις βασικότερες κατηγορίες προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας. Δεδομένου ότι για την επιλογή του σωστού κοσμήματος, χρειάζεται να συνυπολογιστούν διάφοροι παράγοντες, όπως το στυλ του κοσμήματος, προσωπικότητα και ο προϋπολογισμός σας, πολλοί αισθάνονται αναποφασιστικότητα κατά την αγορά ενός δαχτυλιδιού, ενός κολιέ ή κάποιου άλλου προϊόντος. Το Orange-Kosmima.gr έφτιαξε έναν οδηγό που καλύπτει τις βασικές γνώσεις των κοσμημάτων και ερωτήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν πάνω στα παρακάτω θέματα.
Ελπίζουμε ο παρακάτω οδηγός να σας φανεί χρήσιμος ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε σωστά και με ακρίβεια το κόσμημα που σας ταιριάζει.

 

Ρολόι

Orange Ρολόγια
Συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ, τα ρολόγια είναι το αγαπημένο κόσμημα των ανδρών, αλλά και των γυναικών εξίσου. Με τόσο διαδεδομένη δημοτικότητα, τα ρολόγια είναι διαθέσιμα σε μία μεγάλη ποικιλία τύπων, χρωμάτων, και κατασκευών. To Orange-Kosmima.gr διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ρολογιών για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Περιηγηθείτε στο κατάστημα μας στην κατηγορία Ρολόι και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ασήμι

Orange Ασήμι
Το Ασήμι είναι ένα από τα ποιο διαδεδομένα μέταλλα στον κόσμο. Είναι πολύ μαλακό στην φυσική μορφή του. Στην πραγματικότητα είναι τόσο μαλακό όσο ο χρυσός. Γι αυτό συνήθως το ασήμι συνδυάζεται και με άλλα μέταλλα όπως ο χαλκός. Για να θεωρηθεί ένα κόσμημα ότι είναι ασημένιο θα πρέπει οπωσδήποτε το 92.5% της κατασκευής, να είναι από καθαρό ασήμι. Υπάρχουν και άλλες βαθμίδες για το ασήμι οι οποίες είναι αυτές διαθέσιμες για αγορά, όμως περιέχουν λιγότερο από 90% ασήμι. Στο Orange-Kosmima.gr, όλα μας τα κοσμήματα από ασήμι είναι πιστοποιημένα 925.Χρυσός

Orange Χρυσός
Τα κοσμήματα από χρυσό, θα είναι πάντα στην μόδα και αυτό για δύο βασικούς λόγους. Πρώτον γιατί είναι φιλικά προς τον χρήστη και δεύτερον είναι διαχρονικά πολύτιμα. Ο καθαρός χρυσός, δεν αντιδρά με άλλα στοιχεία με αποτέλεσμα να μην θαμπώνει ποτέ ως μέταλλο. Συνήθως δημιουργούνται αλλεργίες σε μέταλλα, κάτι το οποίο σπάνια ισχύει για το χρυσό. Επομένως οι ιδιότητες του χρυσού τον καθιστούν κατάλληλο για πολυετή χρήση χωρίς να μειώνεται η αξία του. Η καθαρότητα του μετάλλου στο χρυσό, ορίζεται ως Καράτια ( ή με συντομία Κ ) και περιγράφει ουσιαστικά την ποσότητα του καθαρού χρυσού στην κατασκευή.• 24Κ σημαίνει ότι το κόσμημα έχει κατασκευαστεί από καθαρό χρυσό
• 18Κ σημαίνει ότι το κόσμημα περιέχει 75% καθαρό χρυσό και κάποιο ή κάποια άλλα μέταλλα
• 14Κ σημαίνει ότι το κόσμημα περιέχει 58,3% καθαρό χρυσό και κάποιο ή κάποια άλλα μέταλλα
• 9Κ σημαίνει ότι το κόσμημα περιέχει 37.5% χρυσό και το υπόλοιπο είναι κατασκευασμένο από άλλα μέταλλα. Το 9Κ είναι το ελάχιστο που πρέπει να έχει ένα κόσμημα για να θεωρείται «χρυσό».

Στο Orange-Kosmima.gr θα βρείτε κοσμήματα χρυσά από 9Κ μέχρι 18Κ είτε σε χρυσό χρώμα, είτε σε λευκό (λευκόχρυσος), τα οποία είναι όλα πιστοποιημένα για την καθαρότητα τους σε χρυσό.